Welkom op by Yvette.com!

Bienvenue! Het is zover… Het logo is gemaakt, de website is online en ready or not… L’aventure va commencer! Zodra ik besloot mijn leven op zijn kop te zetten, de boel even de boel te laten en mijn biezen te pakken om letterlijk en figuurlijk aan mijn eigen reis te beginnen, wist ik één ding zeker: ‘ik wil een website bouwen om mijn creativiteit en ideeën de vrije loop te kunnen laten en om mijn verhalen te kunnen vertellen’. En dit, dit is het voorlopige resultaat. Want het is zeker nog een work in progress.. Echter, stap één is het perfectionisme en controle laten varen. Dus ondanks dat het nog niet af voelt, gaan we gewoon beginnen! Het zou dan ook zo maar eens kunnen zijn dat de lay-out samen met mij mee verandert de komende tijd…  Kortom, het staat nog in de kinderschoenen en zal gaandeweg steeds meer vorm krijgen, maar als jij dit leest is het gelukt, de website is online!

Hier kun je de komende tijd genieten van mijn verhalen. Verhalen over de reis die ik af ga leggen, over de mensen die ik mag gaan ontmoeten en over de dingen waarover ik mij  (kritisch) mag gaan verwonderen.  Het idee is dat het een dynamisch platform wordt waarin ik jou – wanneer ik er zin in heb – mee neem in mijn reis en mijn belevingswereld! Hoe deze website er over een jaar uit zal zien, is dus ook voor mij nog een raadsel. Net als de reis die ik af ga leggen.

Zoals je al zal merken en zoals ook bij mij past, kent deze website niet één voertaal. Talen zullen elkaar zeker gaan afwisselen. Engels, Nederlands, soms een beetje Frans en wie weet wat Spaans en Nepalees. Hoe langer ik weg blijf, des te groter de kans dat ik me beter kan en vaker zal gaan verwoorden in het Engels.

Voor nu in ieder geval in het Nederlands! Welkom! Ik heb enorm veel zin in deze leap of faith. Ik ben – zoals je op de foto ziet – klaar voor de sprong en hoop vooral dat jij lekker gaat genieten van alle verhalen, foto’s, quotes! Schroom vooral ook niet om reacties achter te laten!

Namasté

 

 

One thought on “Welkom op by Yvette.com!

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: